News

Join online NKWK Conference 10 June: Water & Climate (in Dutch)

Posted

by

Het aftellen is begonnen! Op donderdag 10 juni is de zesde NKWK conferentie, ditmaal online! Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden met de link hieronder (gratis). Er is een gevarieerd programma dat laat zien dat water opgaven, sectoren, generaties en kansen kan verbinden. De NKWK conferentie is dit jaar in samenwerking met Gemeente Nijmegen, Radboud University en Waterschap Rivierenland, waardoor veel voorbeelden, cases en experts komen uit deze waterrijke regio in Nederland.

Wetskills organiseert wederom mede de inbreng van en voor Young Professionals voor het NKWK, de conferenteui voor de kennisagenda Water & Klimaat in Nederland. Verschillende deelnemers zijn onderdeel van workshops tijdens dit congres. Ons Wetskills Teamlid Floor van der Heijden is side-kick tijdens het plenaire openingsgedeelte. Verder is er een vacature, stage/afstudeeropdracht bank en een Meet&Greet met senior professionals.

Tevens organiseert Wetskills met Nationaal Water Traineeship een speciale workshop met als doel: de meerwaarde van challenges voor de kennisagenda Water & Klimaat.

Meedoen? Ga naar: https://waterenklimaat.nl en meld je aan (https://waterenklimaat.nl/nl/meld-u-aan-voor-de-online-nkwk-conferentie-op-10-juni/)!

 

Recent posts

More news

keyboard_arrow_up