News

Deelnemers gezocht voor advies aan Deltacommissaris [Dutch]

Posted

by

Wil jij Deltacommissaris Peter Glas jouw visie en ideeën geven over het Deltaprogramma 2023?

Deltacommissaris Peter Glas vindt het belangrijk om jongeren te betrekken bij de vraagstukken voor vandaag en morgen (lees: website). Afgelopen jaar hebben 10 studenten van verschillende universiteiten en HBO’s in Nederland met een aantal Jeugddijkgrafen hun visie en ideeen over het Deltaprogramma 2022 gegeven aan Deltacommissaris Peter Glas en zijn staf. Het doel was om het Deltaprogramma een kritische blik te geven vanuit jongeren met hun visie en ideeën. In twee teams hebben de deelnemers gewerkt aan het advies en deze aan Deltacommissaris Peter Glas gepresenteerd. Delen van het advies zijn direct meegenomen in het Deltaprogramma 2022, dat op Prinsjesdag is gepresenteerd.

Dit jaar een nieuwe ronde! En ditmaal een ‘in-person’ presentatie met Deltacommissaris Peter Glas en zijn collegae op 19 mei in de middag in Den Haag, afgesloten met een netwerkmoment.

Staf Deltacommissaris en Stichting Wetskills zoeken 10 enthousiaste deelnemers van verschillende (water)opleidingen die komende weken Hoofdstuk 1 van het Deltaprogramma 2023 gaan doorspitten, in teamsessies brainstormen, en concrete voorbereiden en deze presenteren in Den Haag.

Doe jij mee? Meld je aan vóór 27 april.

Meer informatie en aanmelden, stuur Johan Oost een email (johan.oost@wetskills.com) of www.wetskills.com.

Leaflet met kort programma: Aankondiging Project jongeren blik op DP2023

 

Screenshot van een online sessie van project in 2022. 

Recent posts

More news

keyboard_arrow_up