News

YWP and students for NKWK Conference: 10 June 2021

Posted

by

(This is a message to our community in The Netherlands, so the language is Dutch.)

 

NKWK Conferentie ‘Water verbindt’

Heuglijk nieuws: de NKWK conferentie gaat dit jaar door! Waar deze jaarlijkse bijeenkomst van het Nationaal Kennisprogramma Water en Klimaat vorig jaar nog afgelast moest worden, organiseren we de bijeenkomst dit jaar online. Noteer alvast 10 juni van 9.00 uur tot 12.30 uur in uw agenda.

 

Water verbindt. Dat is het thema van deze zesde NKWK conferentie. Op 10 juni zetten we de verbindende rol van water in vrijwel alle grote maatschappelijke opgaven centraal. Samen willen we deze dag gebruiken om kennis te delen, te netwerken, onderzoeken en inspireren. We hebben een gevarieerd programma dat laat zien dat water sectoren, opgaven, generaties en kansen kan verbinden. Naast een plenair programma zijn er ongeveer 15 workshops. Nadere informatie en mogelijkheden voor inschrijven volgen begin mei. 

 

Intergenerationele focus

De organisatie is in handen van de NKWK partners, dit keer in samenwerking met de Radboud Universiteit, gemeente Nijmegen en Waterschap Rivierenland. Stichting Wetskills coördineert net als voorgaande jaren de intergenerational inbreng. De NKWK Conferentie Stichting Wetskills gevraagd om studenten en Young Professionals te betrekken (mede via hun studieverenigingen en Young Professionals programma’s) bij de organisatie van de workshops en andere intergenerationele activiteiten.

 

Wetskills zoekt enthousiaste studenten en Young Professionals die een bijdrage willen leveren aan het NKWK Conferentie. Dit gaat om het voorbereidingen van de workshop, co-moderaten en begeleiden van een workshop samen met ervaren professionals, geven van een pitch of presentatie tijdens de workshops met vernieuwende ideeën en/of deelname aan een paneldiscussie.

 

Wil je meedoen? Stuur Johan Oost (Johan.oost@wetskills.com) een e-mail.

 

Recent posts

More news

keyboard_arrow_up